Tratament Canticer Plus

Canticer Plus

Cancerul este considerat boala secolului XXI și afectează, la nivel mondial, milioane de oameni. Totuși, persoanele diagnosticate cu această maladie în stadiile cele mai avansate au acum o șansă la viață grație Canticer Plus, un supliment alimentar cu o formulă unică, ce are puterea de a distruge celulele canceroase datorită procesului natural al energiilor Yin/Yang.

Conform unor studii efectuate de-a lungul timpului, medicina tradițională chineză este recunoscută pentru rata pozitivă pe care o are în peste 80 la sută dintre cazurile în care este folosită, iar Canticer Plus este un remediu naturist revoluționar, cu o doză dublă de vitamine și minerale, astfel că nu distruge doar celulele maligne și tumorile, însă este recomandat și în afecțiuni hepatice și boli cardiovasculare.

Principalele beneficii ale acestui supliment alimentar este faptul că poate restabili funcțiile normale ale organsimului și, mai mult de atât, previne metastaza. De asemenea, folosit în cazul bolnavilor de cancer care urmează cure de chimioterapie, acest remediu naturist înlătură efectele nocive date de chimioterapie ori radioterapie.

Canticer Plus – ce ingrediente se regăsesc în compoziția acestui remediu

  • 150 mg Turița Mare (Agrimonia Eupatria)

  • 100 mg Salvia Miltiorrhiza

  • 100 mg Astragalus Membranaceus

  • 50 mg Panax Notoginseng

  • 50 mg rădăcină de ginseng american (Panax Quinquefolium)

  • 50 mg rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza Glabra)

Canticer Plus – principalele beneficii ale ingredientelor din compoziție

Unul dintre cele mai importante ingrediente din compoziția Canticer Plus este Turița Mare, plantă medicinală, care conține ulei volatil, acizi, vitamina K, siliciu și tanin, ce acționează asupra celulelor hepatice distruse de ciroză pe care le ajută să se regenereze. De asemenea, stimulează contracțiile vezicii biliare și reglează activitatea gastro-intestinală.

De asemenea, Astragalus are un conținut bogat de antioxidanți, care sunt responsabili pentru îmbunătățirea sistemului imunitar, dar și pentru stimularea activității celulelor Natural Killers, care ajută la eliminare lichidelor și toxinelor din organism, iar pulberea de ginseng sporește rezistența organismului în fașa bolilor și ajută la prevenirea îmbătrânirii celulare. De asemenea, are efecte antiinflamatorii și ameliorează afecțiunile.

De cealaltă parte, însă, Canticer Plus conține pulbere de lemn dulce, în compoziția căruia se găsește un hormon ce acționează ca agent antiinflamator. Așadar, nu doar că întărește sistemul imunitar și ajută la curățarea sângelui, însă ajută la normalizarea respirației.

Canticer Plus – mod de administrare

Canticer Plus, acest remediu naturist ce are proprietatea de a reduce celulele canceroase și de a le transforma în celule normale, este recomandat a se administra în doze de trei capsule, de două ori pe zi. Pentru ca efectele să se vadă, însă, se recomandă o cură de 2-12 luni, în funcție de gravitatea bolii. De asemenea, se recomandă ca pastilele să fie luate cu o cantitate mare de apă, iar în cazul persoanelor care se confruntă cu stomac sensibil să fie administrat după masă.

Acest remediu naturist nu se recomandă a fi utilizat de către femeile care sunt însărcinate ori care alăptează, dar nici de persoanele care prezintă hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele regăsite în compoziția acestuia.

Aest tratament merge foarte bine asociat cu DIOALG datorita compozitiei si mareste eficacitatea in bolile grave. Pentru detalii si comenzi intrati pe www.bioplafar.com sau la tel. 0728.248.978